Čokolády JS Chocolate

Nenašli jste co jste hledali?

Ochrana osobních údajů

Společnost JS Chocolate s.r.o. IČ: 03741761, Plzeň 4, Bukovec, Pod Kruhovkou 96/21, zpracovává osobní údaje za účelem vyřízení nezávazné poptávky a vždy v souladu s platnými právními předpisy, tj. se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném a účinném znění a s účinností ode dne 25. května 2018 také v souladu s Nařízením EU 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, také pod zkratkou GDPR).

Vaše práva
Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR,
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů. Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

V případě jakýchkoliv Vašich dotazů týkajících se oblasti osobních údajů nás prosím kontaktujte na adrese gdpr.info (zavináč) jschocolate.cz.

Ochrana osobních údajů

JS Chocolate, Pod Kruhovkou 137/12, 312 00 Plzeň 4-Bukovec
Všechna práva vyhrazena, použití grafických podkladů na zíkladě vzájemné dohody.